Werken bij de SBAB betekent werken in een professionele en uitdagende omgeving. Het beleid van de stichting is gericht op het bevorderen van een cultuur waarin professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan en waarin medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor hun werk.

Binnen de SBAB worden jaarlijks opleidingen en trainingen verzorgd om de fiscale kennis en controletechniek up-to-date te houden.
Stichting BAB biedt haar medewerkers:

  • een interne opleiding tot adjunct-accountant;
  • de mogelijkheid tot het doorlopen van de praktijkstage van de RA- of AA-opleiding;
  • de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door een extern opleidingstraject te volgen.

Er wordt intern veel aandacht besteed aan zowel professionele ontwikkeling als persoonlijke groei. Binnen de SBAB zijn bepaalde normen en waarden leidend voor de werkhouding en samenwerking. Integriteit, collegialiteit en discipline zijn voorbeelden van onze kernwaarden.

 

Profiel

Werken bij de SBAB is werken op hoog niveau waarbij vakkennis en vaardigheden belangrijke vereisten zijn. Daarom is een afgeronde HBO-opleiding met bij voorkeur een afstudeerrichting in de accountancy of de bedrijfseconomie noodzakelijk.
Functioneren in een jonge dynamische werkomgeving bij de SBAB, met veel interne en externe contacten, vraagt veel van de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden van onze werknemers. De SBAB-medewerker is flexibel, creatief, sociaal en hulpvaardig en kan goed in teamverband werken. Daarnaast treedt hij/zij tactvol op en staat stevig in zijn schoenen. Het is belangrijk dat onze werknemers zich goed inleven in anderen, zonder het belang van hun eigen werk uit het oog te verliezen.
Zijn dit eigenschappen waar u zich in herkent en heeft u interesse om bij de SBAB te komen werken? Dan nodigen wij u uit om te solliciteren.

 

Stagelopen bij de SBAB

SBAB is een erkend leerbedrijf voor Curaçaose en Nederlandse studenten.
Wij bieden stageplekken aan studenten met een MBO-opleiding met een administratieve achtergrond.
Ook aan studenten met een HBO of universitaire opleiding, biedt de SBAB de mogelijkheid om een periode mee te werken: een achtergrond in accountancy of bedrijfseconomie is hiervoor een vereiste.

 

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Voor een open sollicitatie, stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar pz@sbab.cw